Thursday 28 October 2010

8 minutes of digital marketing!

INMA fyrer i gang et arrangement som har det interessante navnet "8 minutes of digital marketing" den 14. desember på Chateau Neuf i Oslo. Konseptet går ut på at en serie med foredragsholdere får ordet i 8 minutter til å snakke, begeistre og overbevise publikum om en sak innenfor digital markedsføring som de brenner for.

Jeg er invitert og tenkte å benytte anledningen til å snakke om noe jeg har løselig definert som "bannerparadokset", og har tydeligvis solgt meg inn med en liten spiss til INMA siden de presenterer meg med underteksten "regner med at Sigurd får en del spørsmål og at det blir litt krangling i pausene etter hans innlegg "

Nuvel... vi får se om jeg klarer å si noe fornuftig i første omgang, men jeg kan kaste litt lys over problemstillingen jeg vil ta opp:
Norske mediehus har som sin primære inntekstkilde å selge bannerannonser.
Produktet er dessverre genuint upopulært blant de som faktisk skal bruke produktet - leserne deres. Når klikket du sist på et banner? Husker du hva som stod i toppbanneret på VG.no i dag?

Hva må til for at bannere skal fungere bedre? Og vil ikke bedre bannere egentlig føre til lavere inntekter for mediene?

Les mer på http://www.8minutes.no/foredragsholdere1.cfm :-)

No comments:

Post a Comment