Wednesday 6 April 2011

Litt innsats for INMA: Gulltaggen og 8 Minutes (revisited)

Som enkelte lesere av denne bloggen kanskje har fått med seg har jeg fått det hyggelige oppdraget av INMA å være konferansier på årets Gulltaggen-konferanse som går av stabelen i Oslo Spektrum 13.-14. april. Jeg anbefaler alle å sjekke ut programmet her:
http://www.gulltaggen.no/2011
 
Som konferansier bruker jeg nok mer tid enn den gjengse mann i gaten på å lese meg opp på foredragsholderne, men all den stund de alle er invitert fordi de er ledende på sitt felt kan jeg trygt råde deg til å gå gjennom listen og undersøke litt nærmere hvorfor disse menneskene har lykkes med sitt.

Av mange flinke kan jeg nevne to favoritter:
Kevin Kelly - en svært smart fyr som har vært med på bransjer som har endret seg gjennom teknologi i en lang periode allerede. Vel verdt å lytte til! Sjekk ut siden hans på Gulltaggen for litt mer info og noen bra videoklipp:
http://www.gulltaggen.no/2011/speakers/kevin-kelly

Gary Vaynerchuck - vanskelig å forklare med ord hvorfor denne fyren har gjort det så bra, så ta heller en kikk på denne TED-videoen fra noen år tilbake for å høre ham fortelle om seg selv:
http://www.ted.com/talks/gary_vaynerchuk_do_what_you_love_no_excuses.html


...og siden er inne på det med INMA, her er en video av min innsats på 8 Minutes.


Det er interessant å følge debatten som de siste ukene har gått på Kampanje.com som i stor grad handler om det samme... jeg er tydeligvis ikke alene om å mene at tradisjonelle TV-kanaler får konkurranse av en ny markedsplass for TV-innhold.

No comments:

Post a Comment